Gel Derneği

Tanışma Toplantısı ve İyi Olma Hali Eğitimi – Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi

Almanya Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) fonuyla finanse edilen; Welthungerhilfe partnerliğinde Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) tarafından ortak yürütülen “Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Hassas Sığınmacı ve Yerel Toplulukların Koruma, Sosyal Uyum ve Geçim Kaynaklarına Erişiminin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında GEL Derneği tarafından geçici koruma/uluslararası koruma altındaki sığınmacılar ile yerel topluluk mensupları arasındaki sosyal uyumu güçlendirmeyi hedef alan “Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi” nin ilk oturumu bugün Türkiye Kalkınma Vakfı Mardin temsilciliğinde gerçekleşti. Destekleri için @turkiyekalkinmavakfi @welthungerhilfe @bmz_bund ‘e ve heyecanla gelen tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Haftaya görüşmek üzere!

Bireyler için Finansal Okuryazarlık Eğitimi – Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi

Almanya Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) fonuyla finanse edilen; Welthungerhilfe partnerliğinde Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) tarafından ortak yürütülen “Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Hassas Sığınmacı ve Yerel Toplulukların Koruma, Sosyal Uyum ve Geçim Kaynaklarına Erişiminin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında GEL Derneği tarafından geçici koruma/uluslararası koruma altındaki sığınmacılar ile yerel topluluk mensupları arasındaki sosyal uyumu güçlendirmeyi hedef alan “Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi” nin ikinci oturumu gerçekleşti. Oturumda Bireysel Finansal-Okuryazarlık eğitimi gerçekleşti. Eğitimi, @habitatdernegi eğitmeni olan dernek üyemiz Rengin Yavuz Saruhan gerçekleştirdi. Ardından, Habitat Derneği’nin hazırladığı “Harçlık Oyunları” oynandı. Destekleri için TKV, BMZ ve Welthungerhilfe’e ve heyecanla gelen tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Diğer oturumlarda görüşmek dileğiyle.

Kültür Gecesi Etkinliği -Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi

Almanya Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) fonuyla finanse edilen; Welthungerhilfe partnerliğinde Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) tarafından ortak yürütülen “Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Hassas Sığınmacı ve Yerel Toplulukların Koruma, Sosyal Uyum ve Geçim Kaynaklarına Erişiminin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında GEL Derneği tarafından geçici koruma/uluslararası koruma altındaki sığınmacılar ile yerel topluluk mensupları arasındaki sosyal uyumu güçlendirmeyi hedef alan “Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi” nin üçüncü oturumu gerçekleşti. Bu haftaki etkinliğimizde Mardin Mokid Mutfağı’nı ziyaret ettik. Eğitmenlerimizin ve katılımcılarımızın dahil olduğu yemekte, uzun uzadıya sohbetler edildi. Bu güzel akşam için öncelikle @mokidmutfak ‘a, @turkiyekalkinmavakfi ‘na, @welthungerhilfe ‘e ve @bmz_bund ‘a teşekkür ederiz. Sonraki etkinliklerde görüşmek dileğiyle…

Sanat ile Kaynaşıyoruz/ Seramik Atölyesi Etkinliği – Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi

Almanya Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) fonuyla finanse edilen; Welthungerhilfe partnerliğinde Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) tarafından ortak yürütülen “Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Hassas Sığınmacı ve Yerel Toplulukların Koruma, Sosyal Uyum ve Geçim Kaynaklarına Erişiminin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında GEL Derneği tarafından geçici koruma/uluslararası koruma altındaki sığınmacılar ile yerel topluluk mensupları arasındaki sosyal uyumu güçlendirmeyi hedef alan “Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi” nin dördüncü oturumu gerçekleşti. Bu haftaki etkinliğimizde dernek üyemiz Rıdvan Aşar eğitmenliğinde seramik atölyesi gerçekleşti. Öncelikle, eğitmenimiz @rdvanasar ‘a, @turkiyekalkinmavakfi ‘na, @welthungerhilfe ‘e ve @bmz_bund ‘a teşekkür ederiz. Sonraki etkinliklerde görüşmek dileğiyle…

Mülakat ve CV Oluşturma Teknikleri Etkinliği – Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi

Özgeçmiş ve Motivasyon Mektubu Hazırlama – Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi

Sivil Toplum Nedir Etkinliği- Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi

Sivil Toplumu Hayal Ettik Etkinliği – Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi

Mardin Up Girişimcilik Konferansı’nda Kolaylaştırıcı ve Gönüllü Olarak Yer Aldık

Yerel Yönetimlerde Gençlik Oturumu

Mardin Ekoloji Derneği’nin Gerçekleştirdiği Fidan Dikim Etkinliğine Katıldık.

Gel Derneği olarak Mardin Ekoloji Hareketi’nin gerçekleştirdiği fidan dikim etkinliğine katıldık. Sürdürülebilirlik ilkemiz kapsamında gösterdiğimiz özveriyi fidan dikimi etkinliğinde de göstermeye çalıştık. Daveti için Mardin Ekoloji Hareketi’ne teşekkür ederiz.

GEL Derneği olarak El Ele Projesi Kapsamında Elele’iz Kültür Festivali’nde Sahadaydık.