Gel Derneği

Hakkımızda

2023 yılında Mardin’de kurulan GEL Derneği, gençleri, kadınları ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını odağına alır. GEL, yararlanıcılar ile hak temelli sorunlar, karar alma mekanizmalarında yer alma, ekolojik bilincin geliştirilmesi; iklim adaleti, kent sorunu alanlarında ulusal ve uluslararası proje ve faaliyetler gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır. GEL, faaliyetlerini hükümetler, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde planlamayı hedeflemektedir.

Founder

Gabriel Fauler

We aim for equitable access to basic needs and peaceful societies

Gravida cum sociis natoque penatibus et magnis. Et molestie ac feugiat sed. Volutpat lacus laoreet non curabitur gravida arcu ac tortor dignissim. Sed vulputate odio ut enim blandit volutpat maecenas volutpat blandit. Cras ornare arcu dui vivamus arcu felis bibendum ut.

Yaptığımız Projeler

Almanya Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) fonuyla finanse edilen; Welthungerhilfe partnerliğinde Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) tarafından ortak yürütülen “Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Hassas Sığınmacı ve Yerel Toplulukların Koruma, Sosyal Uyum ve Geçim Kaynaklarına Erişiminin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında Derneğimiz tarafından yazılan ve geçici koruma/uluslararası koruma altındaki sığınmacılar ile yerel topluluk mensupları arasındaki sosyal uyumu güçlendirmeyi hedef alan “Mardin İlinde Bulunan Gençlerin Sosyal Uyum Temelinde Ekonomik Dayanıklılığı Artırmayı Gerektirecek Becerileri Güçlendirme Projesi”, Mart 2024 tarihinde kabul edildi. 15 Mart 2024 tarihinde ilk faaliyeti gerçekleştirilen Proje, Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. Proje Faaliyetlerini sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden takip edebilirsiniz.

Bağış
0 k